31 december -

 
Idag kommer många gäster och så blir det mycket mat och prat och sånt. Kommer inte uppdatera så mycket idag. Kanske blir ett inlägg efter 12 slaget. 
 
     Min outfit idag och en ego picture:
TAGGA 2013!! 

30 december -

Godmorgon :) 
Nu kommer det förmodligen ett jättelångt inlägg eftersom jag inte har skrivit på jäättelänge. Och bloggpausen blev lite längre än vad jag sa. Men iallafall, min julafton var rätt tråkig. Jag blev sjuk precis innan julafton och hade feber och mådde illa och hade allt sånt dåligt på en gång. Vi var ju hos mina kusiner i Värnamo med vilket gjorde de lite värre för man fick inte sova i sin egna säng och liksom bli frisk. Utan där fick man sova i madrass bland massa andra och så var det oftast kallt så jag fick klä på mig 5 ton kläder haha :D Som tur var så var man bara där i 4 dagar så det var inte så länge. Fast det var typ snöstorm där de 2 första dagarna. Snö på julafton blev det iallafall!
 
I torsdags så stack jag till Växjö med min syster, isak och hans bror. Vi var där i typ 4-5 timmar för att bussen gick så sent. Efter en halvtimme där så hade isak redan gått igenom alla affärre medans jag och min syster hade knappt kommit någon vart. Mycket köpt blev det iallafall. 
Igår ( lördags ) blev det att sticka till Växjö igen fast med min familj och mina kusiner. Hade värsta värken så klagade hela dagen. Och åt knappt något på hela dagen. Mår lite bättre idag men men. 
 
  Mina två jackor jag har köpt :