Onsdag 28 november -

Hej!
Gårdagen var ju min födelsedag! Men dagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, faktiskt mycket sämre än vad jag hade tänkt mig. Allt gick bara helt fel. Värsta födeseldagen hittills. Man brukar väl se födelsedag som något bra? Inte denna iallafall. Först vaknade jag upp med min mens ( kul att veta haha ) sedan var man sur för de minsta sakerna i skolan. Typ störde mig på allting och kunde inte koncentrera mig alls. Mitt samhällsprov gick åt (#/%(#="! och så bråkade jag med älskling. Han är fortfarande sur och jag är f** i mig sur över allt idag. Bröt nästan ihop i skolan för att jag började nästan lipa över ingenting. Kul. Fast ändå inte.
 
Har suttit och pluggat klart en inlämning  tills imorgon och den är klar nu! :) nu slipper jag tänka på de nu. Nu har jag bara engelska redovisning kvar vilket är väldigt jobbigt. Jag tänker iallafall slappa med en film eller en tupplur snart för jag är verkligen trött på livet just nu! Tack för mig, hej. 
 
Min tårta som min mammas vän bakade åt mig. Hon äger på att baka goda och fina tårtor!
 
Den ser mycket bättre ut i verkligeheten men den var supergod med!

Måndag 26 november -

Hejsan :) 
Har inte hunnit skriva på bloggen på ett tag men det är för att jag har firat mig idag! Delvist pluggat lite på samhälle eftersom jag ska ha prov imorgon. Känns lite stressigt eftersom man ska hinna allt på en dag. Ska ju träna sen så måste äta 2 timmar innan jag ska träna och då blir det att man stressar med allt och när jag är stressig så blir jag inte precis den snällaste personen :) haha Vi gjorde en rolig uppgift i skolan idag och vi lärde oss att "klona" i photoshop. Det var kul eftersom man blev ju glad när resultatet funkade! 
 
Imorgon ska det bli så himla mysigt för då ska man sticka ut och käka med älskling :) Och sedan komma hem och mysa hemma med honom. Längtar! Nej men nu måste jag plugga lite och sedan träna!
 
En "kloningsbild" 
 
 
 
bye bye 

Lördag 24 november -

Godmrogon :) 
Blev väckt vid 9 och kunde inte somna om så jag bestämnde mig för att sticka ut med hunden en runda. Det var väldigt skönt väder ute. Fast jag frös så tyckte jag ändå att det var härligt att komma ut när man har legat hemma 2 dagar och inte gjort någonting. Idag blir det samma sak. Hatar att vara sjuk, har inte varit sjuk så här lång tid innan. Har iallafall kunnat sticka ut och så med andra men nu klarar jag inte de för jag mår illa. Säkert någon vinterkräksjuka som är på gång. Men ska försöka bli frisk tills imorgon iallafall :) 
Mamma ska visa upp någon dans med så ska bli kul att kolla på. Och så har jag prov nästa vecka, har inte ens böckerna hemma :( Får plugga ihjäl mig på måndag när vi ska fira min födelsedag. Det suger ibland! 
 
Fick iallafall ett armband av min syster igår som hon köpte till mig som födelsedagspresent :) gulligt haha