Onsdag 31 oktober -

Hejsan :) 
Vaknade typ jättetidigt idag på morgonen eftersom jag var tvungen att sticka ut med lille hunden. När jag kom hem insåg jag att jag hade 2 timmar kvar innan jag skulle sticka till jobbet. Men det gjorde inte mig så mycket eftersom jag tog min tid att göra frukost och satt och åt framför tvn :) Sedan har man jobbat tills halv 3 och sedan stack man ner till Maxi och handlade hårfärg. Ska nämligen färga mitt hår rödbrunt. Får se om det håller i mitt svarta hår. Det kommer förmodligen att funka på mina blonda toppar men vi får väl se. Köpte sån mousse/shampoo. Har aldrig provat de förut haha lite spännande :D
 
Håfärg.

Tisdag 30 oktober -

Hejsan :)
Jag har namnsdag idag! haha nej men idag vaknade jag runt 9 och stressade rätt mycket på morgonen för att vi skulle hinna till resturangen. Världens jobbigaste dag idag. Fick dammsuga hela resturangen sen så kom det otroligt många gäster eftersom ikea hade stängt sin resturang för att de ska byta varuhus. Så kaos i resturangen. Kom hem runt 3 och satte mig direkt vid datorn. Nu är jag typ hjärndöd. Har kollat lite på CSI och spelat lite tetris. 
 
Jag saknar min baby boy ♥ han jobbar just nu och jag har inte skrivit med honom sen på morgonen. Gud vad jag saknar honom jättemycket! Har hunnit måla mina naglar och ska snart bege mig ut med min hund i detta mörka haha 
 
Körde med lite mörka färger 

Måndag 29 oktober -

Hejsan :) 
Satte alarmet fel idag på morgonen, väldigt smart av mig. Typical bella in the morning. Vaknade 08:15 istället för 08:45 så förlorade en halvtimmes söms. Vilket är väldigt viktigt för mig för jag är verkligen ingen morgon människa. Iallafall så insåg jag det efter att jag hade borstat tänderna och var vaken. Men iallafall hann kolla lite på CSI med. 

Idag har jag som sagt jobbat från 11- 14:30 och det var jobbigt eftersom det bara kom gäster in varje sekund och det var fullt. Jag hade väldigt ont i huvudet med vilket inte gjorde det bättre :( Men som tur var så tog jag hem lite mat från resturangen och käkade de samtidigt som jag kollade på CSI. Sedan har jag pluggat ända sen jag kom hem tills nu. Sen kom mamma hem för en halvtimme sen eftersom hon hade opererat sig, stackars mamma ♥ Nu ligger hon och vilar som tur var. 
 
Har kollat igenom alla mina bilder och jag saknar sommaren ! ♥
Bjuder på en sommarbild