30 april

Hej!
Sista dagen i april och valborg idag så glad valborg på allihopa :) Har fixat om lite i bloggen som ni ser, tänkte på lite mer somrigt rosa tills vidare. Vet inte om jag är riktigt nöjd men ändrar den om jag inte tycker om det. Sitter hemma och spelar candy crush och är förkyld och min hosta blir bara värre... imorgon ska älskling komma hit iaf så får väl smitta honom lite hihi :) Har inte planerat något speciellt idag eftersom jag inte brukar göra något på valborg haha 
 
fina blommor jag fick av killen och mamma i söndags.

28 april

Hejsan!
Har haft fullt upp med massa saker denna veckan: Som ni vet så var jag på justin bieber konserten i Stockholm i tisdags och onsdags. Shoppade massa saker och sen i fredags var det 3 och en halv timmmes träning på dansshowen som var igår och en show idag som jag strax ska dra dit på. Kommer bli kul! Min kille och min mamma ska dit och kolla idag. 
 
ego.

22 april

Hejsan :) 
Ett tag sen jag skrev men min kille opererade sig i lördags och allt gick bra. Han vilar fortfarande nu och tar det lugnt. Och jag stack till honom i söndags när han kom hem från sjukhuset för att se hur han mådde. Och idag har jag tränat dans hunnit packa för imorgon för jag ska på justin bieber konserten med mamma och mina kusiner. Kommer bli kul men kommer sakna min kille :/ Tänker snacka med min kille nu och sen lägga mig för att jag ska vakna rätt tidigt imorgon. 
 
Bilder från födelsedagsfesten i lördags.