Tävling - beccadesign

TÄVLING - Tre personer vinner valfritt smycke från Becca Design!

Nu har du chansen att genom min blogg vinna valfritt smycke eller accessoar från Beccadesign.se, i butiken hittar du t.ex. alla hjärtans dag-smycken, söta handgjorda smyckenoch trendiga accessoarer.


Så här är du med och tävlar:

- Maila samarbete(at)beccadesign.se med ämnet "Bloggtävling 2013"  (info@beccadesign.se )
- Skriv vilken produkt du skulle vilja vinna och länken till min bloggtävling.
Motivera varför du vill vinna just den produkten.
Tre vinnare dras den 15:e februari - Lycka till! ♥

30 januari

Hejsan :) 
Idag slutar jag vid 2 och mamma kom och hämtade mig och Kim från skolan. När vi kom hem så var det pizza time! :) Det är så gott, även ifall det är otroligt onyttigt. Men vem bryr sig? haha mat är mat. Senare måste jag plugga lite matte sedan ska jag nog vila lite. Jag har varit så otroligt trött idag så att jag har varit helt flumig ahha men dagen har varit helt ok idag. 
 
        Min outfit idag
 

29 januari

Hejsan :) 
Igår var jag på övningskörskolaskurs ( pheew långt ord ) och den varade i ungefär 3 timmar. Vi var en liten grupp och så lyssnade vi och jag blev otroligt trött efter en timme. Men vi fick ialalfall fika och sånt så lite mer klarade man av. Och som alla mammor är bra på så är det att skämma ut sina barn. Det var de som min mamma gjorde igår, Min pojkvän satt och skrattade åt mamma hela tiden haha inte kul :P 
 
Idag var första dagen efter en lång helgs ledigt eftersom jag var sjuk på torsdagen och fredagen. Sen hade vi ju studiedag igår med. Men nu sätter skolan igång igen och 3 veckor kvar tills sportlovet! Jag längtar ihjäl mig så jag nästan dör haha och snart är det alla hjärtans dag. Som otur är att jag inte ser min älskling förräns vid 5 den dagen men lite mysigt ska vi nog ha det. Nej men nu ska jag sätta mig och äta sedan vila ut mig för ännu en skoldag imorgon. 
 
         Sakerna vi fick från kursen.