31 juli

Hejsna :) 
Har åkt upp till forsheda igen och tänkte sova över natten och imorgon drar vi till Skara sommarland i 2 dagar. Vi blir typ 4 familjer som ska dit så vi får väl se hur det går. Har hunnit kolla på en film medan jag väntar på att killen ska sluta så att jag kan skriva. 
 
Min outfit idag: 
 

29 juli

Hejsan :) detta kommer att bli ett långt inlägg. 
I torsdags förra veckan så följde jag med älskling och hans bror till växjö igen och blev lite shoppandet. 
 
Förra veckan blev det lite ändrade planer och jag bestämde mig att följa med min familj och kusiner till Halmstads äventyrsland på fredagen. Efter de så var vi ute och ät middag i resturaungen Lotus. 
 
 
På lördag så bestämde jag och min kille att vi skulle tälta i Virestad och vi handlade massa saker och sånt för att grilla. När vi skulle sätta upp tältet så tog det ungefär 1 och en halv timme att sätta upp för vi visste inte hur vi skulle göra och det fanns ingen instruktionsbok heller.. men vi fick upp den till slut. 
 
Gosar. 
 
Dagen efter, alltså söndag, visste vi inte riktigt var vi skulle göra så vi stack till växjö och kollade på "Dumma mig 2" på bio. Den var rolig och bra och älskling skrattade otroligt mycket haha. Efter filmen gick vi till McDonalds och käkade lite. Jag fick en minion i min Happy Meal. 
Idag ska jag vila!

23 juli

Hejsan :) 
har varit ute och träffat älskling en stund och sedan så stack jag och mamma ut och åt lunch tillsammans i café olé. Sedan handlade vi lite inför helgen då som jag ska sova hemma själv med älskling. Fast dock måste han jobba :/ 
 
Min outfit för idag.
Tröja: Gina tricot     |     Shorts: H&M      |    Skor: Taiwan