30 maj

Hejsan!
Har ingen dator för tillfälligt eftersom min är inne på lagning för att skärmen var lite skum av sig. Kommer få tillbaka den om 1 vecka så vi får väl se hur det kommer gå för mig :/ känns lite segt nu utan dator! Jobbigt när man ska typ anteckna i skolan men det löser väl sig. Veckan är snart avklarad och jag har 1 lektion imorgon, skönt.

27 maj

Hejsan :) 
Slutade tidigt idag så stack ut till byn med min pojkvän och kollade lite i affärerna. Hittade massa fina klänningar men dem var alldeles för stora för mig eftersom jag är så liten. Det är betydligt mycket svårare att hitta lånklänningar till mig :/ men hittade ett halsband som min älskling köpte till mig. En sån drömfångare. Fin är den och rosa haha tänkte fortsätta jobba med design och får se vad mer som jag behöver jobba med. 
 

26 maj

Hejsan :) 
Igår firade vi min lillasyster. Blev pizza som mat och en hemmagjor tårta med jordgubbar och mandarin. Den blev rätt stor så vi alla orkade inte äta upp den så det blev lite kvar. Kanske tar itu med resten senare haha Min kille var iallafall här igår och idag så blev lite film tittande idag. Senare ska jag kolla på när min syster ska spela fiol. Imorgon är det skola igen :(