H&M

H&M's nya ärmlösa jumpsuit för bara 149:- ! LÄNK 
Sjukt snygg och den har återigen kommit in i lager igen så blir att beställa den!!! KÄR!
 

Jumpsuit

Min jumpsuit som jag köpte i Magaluf.
 
Idag har jag och min kille åkt till Växjös äventyrsbad. Brist på något annat att göra haha Men det var kul ändå. Fint väder har vi äntligen fått! Så länge som jag har väntat på de. Har bara regnet enda sedan jag tog studenten. Sjukt tråkigt. Men nu verkar det bli bättre!

Mina tatueringar

Tänkte berätta er om mina tatueringar som jag har. Har nämligen 3 stycken och det kommer säkert att öka genom åren. Dessa 3 gjorde jag bara inom 2-3månader, helt sjukt! Gjorde två här i Sverige och en av dom i Magaluf. Vilket många tyckte var dumt men jag blev inte skadad, bara mitt motiv som inte var så bra haha vad som är gjort är gjort :) 
 
Denna gjorde jag i Magaluf för 35 euro, vilket ungerfär blir 300-350 kr. VIlket inte var så himla dyrt.
 
Denna gjorde jag i Sverige för 500 kr, och det var även min första tatuering! 
 
Denna tatueringen gjorde jag för 800 kr och det var min andra tatuering.
 
 
Från mina egna erfarenheter så gjorde alla mina ont. För jag har hört att vissa säger att de inte känns överhuvudtaget osv. Men det gör de. Smärtan kan vara olika för alla men det gör fortfarande ont. För det är ju en nål som sticker i din hud, såklart de gör ont. Men inte så "du dör- ont" precis. Jag är sjukt nöjd med alla mina tatueringar och ångrar ingenting. Men om ni gör något, tänk efter lite på ert motvi för som min mamma säger " Det kommer sitta i för resten av ditt liv". Man vill inte spendera pengar på att lasra bort de eller ångra de för livet så tänk noga!