Makeup revolution

 
Vill bara tipsa om en eyebrow kit som jag köpte från craycray. Har bara använt ögonbrynspennan och highlighten. Hittils är den oerhört bra. Den höll när jag duschade och fick massa vatten i ansiktet och när jag torkade bort de så var färgen fortfarande kvar. Köpte ett helt set då för bara 199:- och du fick med en palett, penslar etc. 
 
Länk till eyebrow set HÄR!

Milani recension

 
Fick ju hem mitt milani läppstift igår och var så exalterad så jag provade det direkt. Första intrycket var att den var så krämig och lätt applicerat. Den var matt, vilket jag älskar och så var det en jättefin färg. Den höll när jag åt och drack, var fortfarande lika pigmenterat då. Har inte provat med läppenna än så får se hur det blir med det också. Men over all review så får den 5/5 från mig. Priset lagom och mycket produkt. 
 
Min färg: 69, matte beauty.

new makeup

 
 
 
Lite nytt från craycray, älskar deras hemsida. Det är smidigt och frakten är så himla snabb med. FIck hem mycket mer men var svårt att ta bild på dom i mitt rum så blev inga bilder på dom. Har inte hunnit testa något än men kommer tillbaka med recensioner så snart som möjligt!