värme

 
 
Idag har jag solat lite med Elina i badstranden och snackat lite skit. Sedan blev vi för hungriga så vi stack hem till henne och grillade lite och tog ett glas vin. Har ju varit ledig idag så tänkte jag får ta vara på den. Jag tänkte först bara vara hemma för jag har varit så stressad med jobbet så jag inte har tagit mig tiden till att vila. Så fort jag är ledig så vill jag ju hitta på något. Har bara inte haft tid till att vila, så nu ikväll ska jag bara streckkolla på serie och äta gott. 
 
Imorgon blir det dags för jobb igen och det är familjefestivalen här så då dyker det upp mycket folk. Som tur var så bytte jag till mig ett bättre pass än förut så jag slutar 23 istället för 01. 

Häng i balkongen

 
Igår skulle vi fira att johanna hade fått förlängt på sitt jobb. Johan tog hem en pizza och den var sjukt god. Satt och snackade lite skit och drack några drinkar. Det är så himla nice att kunna sitta ute i balkongen och chilla hela kvällen. Vi har ju nu gjort de några nätter i rad. 
 
Idag har jag dock delad dag på jobbet och typ 27 grader ute så jag dör ju av värme. Visst det kan vara skönt när jag INTE jobbar men när det är så varmt och man ska jobba så går man runt där och svettas och känner sig hur ofräsch som helst. Inte för att låta negativ då, hehe.