inredning

 
Har köpt hem lite nya grejer till lägenheten. Det mesta är från Åhlens. Tycker det är så himla kul att kolla på dekorationer på nätet men sen inte ha råd med det. Förstår inte varför det ska vara så dyrt, eller är det att man själv är fattig. 
 
Här ligger man och är sjuk igen, att man aldrig ska bli kvitt sin förkylning. Ändå ska man jobba idag, vad gör man inte för jobbet och kollegorna. Bor praktiskt taget på jobbet nästan. Tog även mitt passfoto i förrgår. Blev hur fult som helst men det blir man väl alltid på sitt passfoto. Om 13 dagar ger vi oss iväg från Sverige. 

Personalfest

 
I lördags så jobbade jag hela dagen och senare på kvällen så hade vi personalfest. Jätteroligt verkligen, satt och åt god mat och drack lite. Jag var så himla trött efter jobbdagen så jag gick hem lite tidigare. Jag skulle jobba dagen efter. Har fixat ganska mycket i vår lägenhet nu. Så himla nöjd. 

Desenio

 
Fick hem sjukt snygga posters i måndags och är helt obsessed så jag var tvungen att köpa ramar samtidigt som jag hämtade ut paketet. Har ju inte hunnit sätta upp något på väggarna än men nu är det inte lika kalt här hemma. 

Veckorna bara springer iväg från mig och har grejrer att göra varje helg. Har inte ens skaffat mitt pass än och jag åker om 20 dagar. Jag hinner knappt med allting. Nästan så jag behöver en semester efter min semester. Men det ska bli skönt att få komma ifrån Sverige under nyår och faktiskt åka någon annanstans. 
Idag har jag verkligen tagit det lugnt och gjort en god frukost och tänt lite ljus och kollat på film. Tänkte jag skulle hinna tvätta med nu när man är ledig. Såna tråkiga grejer man måste ta tag i.