Recension #3

 
1. Makeup revolution's liquid lipstick köpte jag för en månad sen från craycray.se. Och gud vad jag är besviken. Själva märket är ju ett budget märke till bra kvalité. Har deras paletter och dom är väldigt pigmenterade och långvariga. Men detta läppstiften var för det första illaluktande, för det andra fick jag applicera 3 gånger för att färgen ska komma fram. Plus att det blir den vita ringen runt munnen om ni förstår vad jag menar. Jag vet inte om det kanske var just denna jag fick som var ett dåligt exemplar. Ska klicka hem i annan färg och se om den är bättre då priset endast är 49:-. 

chocolate

 
Fixade till mina naglar iförgår för jag tyckte mina förra var så tråkiga. Köpte hem ett nytt nagellack för ett tag sen som jag inte har använt så tänkte att det var dags. Idag ska jag ut med Elina så det blir lite fest ute i Grace. Så de ska bli kul! Hoppas ni får en bra fredag!

Date night

 
 
Igår var jag på en liten dejt med min pojkvän. Åt god mat och bara pratade. Vi gick även på en visning på en lägenhet men det var inget för oss. Hyran var enormt dyr för att vara en lägenhet lite utanför centrum. Men men vi fortsätter vårt letande. Och idag ska jag hem till Elina och planera inför fredag och för våran resa under sommaren!