Some new shoes

z
 
Beställde hem nya skor från footish förra veckan, köpte även ett par nya vans old skool. Är så himla nöjd och prickade rätt på storleken också, för var lite tveksam om storleken på vans för dom är lite annorlunda än vanliga skor. Har redan börjat använda dom för att dom var så snygga!
 
Idag ska jag och några andra dra till Ljungby för att handla lite i Dollar store. Behöver lite nya saker till lägenheten så hoppas på att hitta något idag! Sedan börjar jag jobbet vid 17 vilket är lite drygt. Samma jobbtider imon och på måndag, och min sambo kommer inte hem förräns på söndag så hinner ej träffa han ordentligt förrän på tisdag! 

Sen frukost

 
Idag jobbar jag kväll så börjar inte förrän 17. Vilket är lite drygt då jag inte hinner träffa min sambo. Men imorgon är vi båda lediga så då ska vi  hitta på något roligt innan han och N ska till Emmaboda. Själv jobbar man helg...Ska försöka byta pass så jag kan följa med men ännu är det oklart.
 

Mitt vardagsrum

 
Har ju äntligen fått iordning de i vår lägenhet. Börjar se hemtrevligt ut och lite blommor har man även inskaffat sig. Har lite tavlor jag funderar på att köpa men har inte riktigt bestämt mig än. Har även hyllor jag vill sätta upp men känns onödigt då vi letar efter en ny lägenhet så vi inte gör hål i väggarna i onödan. Men vi får se hur det blir, fint börjar det bli iallafall!