Some bronzing

 
Lite nytt som jag fick hem från craycray.se, har redan testat de. Jag kan säga att jag blev väldigt besviken. Många grejer från detta märket är jättebra och jag trodde contour paletten skulle vara bättre. Det var jättedåligt pigment på dom färgerna. Kommer nog inte använda den mer....Fixing sprayet har jag inte hunnit använda så mycket än så återkommer om vad jag tycker om den!

Ariana Grande

 
Älskar hennes nya parfyn. Den har varit slutsåld i butiken i över en månad nu och äntligen hade dom fått in den. Köpte den minsta flaskan då jag aldrig förbrukar en hel parfymflaska. Och jag älskar designen, färgen lila med, min favoritfärg! Har hennes body mist med och dom luktar ungefär likadant. 

Vår

 
Nu börjar de dyka upp lite vårkänsla faktiskt. Har varit fint väder både igår och idag, soligt och bra. Nu inväntar man bara sommaren. Tiden går så oehört snabbt, man hinner knappt blinka känns det som. Men idag har jag jobbat och imorgon har jag stängning till kl.22. Sen är jag ledig helgen!! Vet dock inte vad jag ska göra än, kanske umgås med Elina eller åka upp till mina föräldrar!