5 confessions

 
Jag är rädd för vatten, klarar knappt av att bada i sjöar eller hav. Jag tror alltid att något ska dra ner mig och att jag kommer drunkna.
 
Jag är för bekväm med där jag bor att jag aldrig lyckas flytta härifrån. 
 
Jag hatar lukten av blommor.
 
Jag har börjat få panikattacker igen, har inte haft de i flera månader och nu kommer de smygandes igen. Hate it.
 
Jag vill klippa av mitt hår för det börjar bli jobbigt med långt hår men har inte vågat göra de för jag är rädd för förändringar. 

colourpop

 
Var tvungen att köpa kathleenlights ögonskuggor när hon hade collab med colourpop. Hennes färger är ju bara så underbara. En av mina favoriter är denna för jag älskar guldiga ögonskuggor. Det är typ den enda färgen jag använder då jag tycker att jag inte passar i någon annan färg. Detta är även mina första produkter därifrån och kan bara säga att jag inte är besviken iallafall. Jättepigmenterat och sitter i en hel dag. Love it. 

Men fint. Kanske

 
Lite av min favorithörna i lägenheten. Vi har fortfarande ganska mycket kvar att fixa hemma och har typ inte hunnit fixa så jättemycket då vi båda jobba så himla mycket och är nästan aldrig hemma. Har hittat lite snygga grejer i Åhlens hemsida. Men får se om jag ska klicka hem de. Ska först inskaffa mig ett skrivbord, väldigt behövligt då allt mitt smink bara ligger nerpackat. 
Idag är det dags för jobb igen, tyvärr. Måste få min inkomst någonnstans haha. Men iallafall idag är det fint väder och har ett kort pass. Blir filmkväll idag så ska bli så himla mysigt!