Ledig dag

 
Idag är jag ledig för en gångs skull. Ikväll ska jag äta middag med mina fina tjejer. Då vi ska ha en typ av avskedningsmiddag för A. Hon har nämligen sagt upp sig och bor en bit bort från oss. Kommer sakna hennes sjuka humor. 
Har hunnit besikta den gamla lägenheten, städat vår lägenhet och slängt in en tvätt. Sen har jag bara legat i soffan och läst och försökt kolla på serie. Men inget avsnitt har fått mig att fastna än. 

Bra humör

 
Jag kom på mig imorse att jag behöver nya overknee stövlar då jag sålde mina gamla. Är det någon som har tips på bra hemsida förutom typ nelly.se. Har kollat på ganska många sidor men är väldigt kräsen av mig när det gäller overknee, då jag har väldigt smala vader och lår så vill jag köpa några som går att tajta till dom. Har ägt två förut och dom har inte suttit tajt överhuvudtaget. 
 
Annars i skrivandet stund så håller jag på att laga mat. Bakade äppelpaj för någon dag sen så ska mumsa de senare innan jag går till jobbet. Är på bra humör idag, lite trött men ändå på bra humör. Det händer inte ofta, tror jag bara är stressad. Får väl slappna av lite nu. Denna vecka ska vi boka resa! Är så sjukt taggad. Livet börjar äntligen ordna upp sig. Tack o lov. 

Motivation

 
Hade en sjukt rolig kväll igår då vi hade några vänner över och drack lite. Det var ett tag sen jag hade roligt på en fest. Vi körde lite olika lekar allting slutade med massa roliga diskussioner! Och idag är det dags för mig att jobba igen, det gör jag varje dag ända tills lördag. Men är ändå taggad på veckan då jag har fått motivationen tillbaka för träningen. Så blir några träningspass med i veckan!