This unicorn tho'

 
Look at this beauty. Köpte den på wish för typ 100kr, det är en powerbank by the way. Kände att jag behövde en till mina resor i sommar. Hittar dock inte länken till denna igen...
Idag var en jobbig dag på jobbet, först fick vi klä ut oss till påskkärringar, för de andra så kom det sjukligt mycket folk där. Sen fick jag jobba över i en timme med. Ush tur att jag inte stänger iallafall. Annars är det födelsedagsfirande för Mattias imorgon och sen är det påskmiddag hos Johannes morföräldrar. Ska bli mysigt!

some new kicks

 
Har blivit helt besatt av vans de senaste tiden. Det är typ dom enda skorna jag letar efter. Alla är lika snygga också. Snart ska jag beställa ett par slip on för har inga från vans än. Är lite osäker på storleken. Men annars dör jag över hur fina dom är. Det bästa med livet är att köpa skor, nej kanske inte men näst bäst?
 
Gjorde mina fransar idag vilket jag är supernöjd med eftersom jag inte har gjort de förut. Tog bara två timmar att göra och fick stiga upp vid 6 på morgonen på min lediga dag men varför klaga?