Psykisk ohälsa

 
Man tror ju nästan att jag inte har någon blogg längre. Har verkligen inte mått bra de senaste halvåret. Min psykiska ohälsa förvärrades i Augusti då det hände så mycket i mitt privata liv. Nu går jag på medicin och besöker psykolog regelbundet. Inget jag skäms över då det borde lyftas upp med. Från att jag låg på golvet med kniven i handen och trodde jag var hopplös till att verkligen ta tag i mitt liv och försöka leva igen. 
 
Det som jag upplevde under denna tiden var att många runtomkring mig försökte (självklart) muntra upp mig och säga saker till mig för att jag skulle må bättre. Dom fraserna jag alltid fick var:
"Det kommer lösa sig till slut ska du se"
"Det är väl inte så jobbigt, bara gör något så blir det bättre"
 
Hade det varit så "enkelt" så hade inte så många människor i världen mått dåligt, enligt mig. Förstår att "vanligt" folk kan gå runt och ha lite ångest över jobbet/skolan men det är inte psykisk ohälsa. Det är en helt annan grej än vad folk tror att det är. Tycker vi borde våga prata om detta mer i samhället! 
 
Nu är jag i en progress till att må bättre och ganska skönt att skriva av sig i bloggen. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva mer om det!
1 Amandahans - Skönhetsblogg:

skriven

Åh jag hatar verkligen "det är inte så farligt", "alla mår dåligt" och "ryck upp dig".. Det är det värsta man kan säga. Det går aldrig att jämföra smärta och mående, men jag önskar folk visste hur ont det gör ibland. Kram!

2 Netti Starby:

skriven

Usch vad du har gått igenom och starkt av dig som delar med dig. Skönt att det går åt rätt håll och många styrkekramar från mig! <3

3 CARRo:

skriven

Kramar till dig!

4 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Stor kram <3. Det är tungt att må dåligt :(

5 Angelica Wåhlin:

skriven

Tycker du är jäkligt stark! Psykisk ohälsa är inget man ska skämmas för, men samhället får gärna en att göra det ändå, så människor som vågar berätta ändå tycker jag är så himla modiga & det är så jäkla viktigt!

6 NATALIA :

skriven

Massor med kramar fina du <3

7 Joanna-livet med Aspergers syndrom:

skriven

kram

8 sara:

skriven

Styrkekramar till dig :)

Kommentera här: