Lagerhaus

 
 
Beställde lite grejer från Lagerhaus för någon dag sen och fick det idag. Dom har så fina grejer där. Men dom flesta grejerna i butiken finns inte på nätet så ska åka till Växjö någon dag för att handla lite mer grejer. Måste köpa ett buddha huvud också men det går inte heller att beställa via nätet. Har redan hittat en som jag vill ha.  Vet någon av er en bra hemsida med inredningsgrejer? 

Frukost

 
Idag hann jag äntligen göra en frukost till mig. Annars brukar det bara bli en rostad macka med juice. Skulle ha vaknadt vid 9 men blev att jag somnade om och vaknade vid 11 istället. Löning idag med så har internetshoppat, IGEN. Att jag aldrig lyckas spara pengar haha. 
Ska jobba kväll idag så det kommer säkert mycket folk idag. Men men då har man något att göra iallafall. Har tre kvällar i rad vilket är ganska drygt också. 

H&M pillows

H&M's kuddfodral hittar du HÄR.
 
Har äntliten skaffat kuddar till soffan! Har tänkt på att köpa de länge men varje gång man går på ikea så lyckas jag alltid glömma de. Plus att dom flesta kuddfodralen i H&M är 40x40 och kuddarna i Ikea som jag ville ha är 50x50. Men lyckades hitta några som var i samma storlek. Tänkte även köpa en matchande matta men tror det blev för mycket mönster på en och samma plats. 
 
Slutade precis mitt lunchpass som förövrigt var ganska okej. Löning imon, tagga! Särskilt när halva lönen försvinner på räkningar men det är en annan sak. Annars så har jag planerat alla hjärtans dag med Johannes. Hoppas ni får en bra dag!