Emmaboda

 
Vilken bra helg. FIck dock inte så många bilder då jag ville spara på batteriet. Men hängde där med underbara personer och hade trevliga kvällar ihop. Har dock inget mer att skriva då jag är helt slut så jag ska nog ta och lägga mig nu. Adjö. 

Nytt golv här hemma

 
Johannes har börjat lägga nytt golv i hallen för vi var inte så förstjusta i stengolvet. Har hållt på med de sen början av veckan och det är snart färdigt. Dock har vi fortfarande stenar på vår trappa vilket vi inte vet hur vi ska lösa än. Men vi lägger inte så mycket tid på det nu. 
Har sista kvällen framför mig sen är jag ledig i tre dagar. Låter kanske inte mycket för er men för mig är det långledig. 
 

Mozarella

 
Igår hade jag världens myskväll för mig själv för Johannes var hos grabbarna och kollade på serie. Jag tände lite ljus överallt och städadade lite och gjort mat. Satt framför en ny netflix film som har kommit ut som heter "To the Bone". Hann dock inte se klart den så kan inte avgöra om den är bra eller inte. 
 
Idag har jag delad dag, sen stängning imorgon och på torsdag. Jag längtar tills på fredag då jag äntligen är lite ledig. Bara två veckor kvar till semster!