Throwback

 
Vad jag saknar att vara utomlands. Vi planerar redan vår nästa resa, vi har ingen aning om när vi ska åka dock då det blev svårt för Johannes att få mer ledigt. Men vi vill göra något under nyår iallafall men vi har inte bestämt något än. 
 
Nu är jag i en process till att få mitt hår silvrigt, har redan blekt de två dagar i rad och det är fortfarande för mörkt. Måste bleka en gång till innan jag lägger i den silvriga färgen. Skäms över mitt hår nu när det är helt gult....Dessutom måste jag vänta några dagar till innan jag bleker de igen. Kommer ha mössa på mig alla dagar jag går ut nu haha 

This pinapple tho'

 
Köpte denna annansoplantan i Ikea för några veckor sen. Jag är helt kär. Jag är ju lite besatt av annanas. Förutom att själva frukten är så himla god så har det ju blivit en ny trend i många hem också. Min kompis läste lite om det att för längesen så ansågs man som rik när man hade annanas i hemmet. 
 
Iallafall så har jag inte riktigt kommit till mina vanliga rutiner än. Fortfarande helt slut i kroppen och huvet så har inte tagit tag i något i livet än. Men ska nog skicka ut några CV för vill gärna vidga mina vyer lite. Får se hur det blir. Ska söka till sjuksköterska nästa år!! 

Holland

 
Glömde ju helt att uppdatera er under vår Holland vecka. Vi åkte ju dit direkt efter Grekland till festival. Det var ju en liten omväxling från att sova i hotell till att tälta. Ännu svårare var ju att packa till detta. Självklart tog jag med mig fel kläder till festivalen för det regnade mesta av tiden. Men fick köpa nya kläder där nere istället. 
Hade verkligen skitkul och festade nästan varje dag. Träffade dessa två underbara människor med. 
Vi planerar redan nästa resa dit för att träffa dom.