Ingen lust

 
Innan jag fick hjälp med att börja med medicinen så hade jag verkligen INGEN lust till att göra någott. Jag tyckte det var så jobbigt att stiga upp från sängen och längtade bara till att få gå och lägga mig igen. Jag levde praktiskt taget på min säng i 1 månad i sträck. Har panik att sova själv med så fick ta lugnande och sömntabletter för att kunna sova. Sov runt 10-12h om natten och sov så fort jag hade tillfället till de då jag fortsatte jobba som vanligt. 
 
Jag gick ner så mycket i vikt för jag hade ingen matlust, åt kanske 1 gång om dagen ibland 2 om jag kände att jag höll på att svimma. Kände ingen aptit eller hunger efter ett tag då min kropp blev van vid en måltid om dagen. Folk runtomkring mig märkte de också och började påpeka de. Innan så hade jag inte märkt att jag hade tappat så mycket i vikt. Ni ser ju bara på bilden, hade oftast inga tajta tröjor på mig heller. 
 
Mina vänner försökte få med mig till att umgås men till och med de blev jobbigt. Man kände sig som att man var i vägen hela tiden och tog på deras tid. Kände mig jobbig hela tiden....
 
 
Nästa inlägg kommer nästa vecka.